nieuw

hallo ik ben Isaura.

en ik ben net nieuw begonnen met mijn blog. ik ben een mode meisje en ik vertel alles over mode . over de raarste tot de mooiste of tot het lelijkste . nu , vertel ik over mezelf. ik ben 10 jaar , en mijn lievelings– kleur is paars . en mijn lievelings– eten is pizza . kom op wie houd er nauw niet van pizza hawai .  mmmmmmm zoooooooo lekker. en ik hou van internet en tik tok . volg mij op tik tok – isaura van der meer. 632 volgers op tik tok ongeveer .  en volg mij ook op mijn YouTube kanaal – isaura van der meer 11 abonnees ongeveer. maar voor nu zeg ik doei jullie krijgen nog wel wat van mij te horen

 

bye model’s

1 gedachte over “nieuw

  1. hallo ik ben het ik wil graag reactie’s van echte fans en niet van de mensen die mijn blog willen afpakken . dus voor nu dankjewel echte fans

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.